Ilmalämpöpumppu ja asennus Lappeenrannassa ja koko Suomessa

Ota yhteyttä

Ravintola Ylläskammi 718 omistaja Arto kertoo miten päätyi Toshiban lämpöpumppuihin ja miten ne palvelevat arktisissa olosuhteissa ympäri vuoden. Laitteina Ylläskammessa on Premium+ ilmalämpöpumput.

Toshiban ilmalämpöpumpuille 5 vuoden takuu laitteelle sekä asennukselle.

 

Saimaan Lämpöpumppu on erikoistunut ilmalämpöpumppujen asennukseen ja huoltoon. Olemme laadukkaan Toshiba-ilmalämpöpumpun jälleenmyyjä. Huollamme myös tarpeen mukaan muitakin merkkejä. Toimialueemme kattaa koko Suomen.

 

Ilmalämpöpumpun hankinta – mitä kannattaa ottaa huomioon

 

Ilmalämpöpumpun hankinta voi tarjota useita etuja kodin lämmitykseen ja viilennykseen. Sen voi asentaa moneen erilaiseen kohteeseen, parhaiten se sopii sähkö-, öljy-, tai puulämmitteiseen asuntoon. Ilmalämpöpumpun voi asentaa myös kerrostalokohteeseen, silloin se toimii yleensä enemmänkin asunnon viilentämiseen kuin lämmittämiseen. Ilmalämpöpumpun hankinnalle ei tarvitse hakea viranomaislupaa silloin, kun se hankitaan omakotitaloon tai vapaa-ajanasunnolle. Rivi- ja kerrostaloyhtiössä tarvitaan pumpun hankintaan lupa taloyhtiöltä.

 

Ilmalämpöpumppu valitaan kohteen mukaan

 

Kohteeseen sopivan ilmalämpöpumpun hankinta on tärkeää. Ilmalämpöpumppu tarjoaa parhaimman hyödyn ja säästöt kustannuksissa silloin, kun se on oikein mitoitettu ja tehokas kohteen mukaan, johon se asennetaan. Ilmalämpöpumppua valitessa kannattaa ottaa huomioon kohteen koko ja tilavuus, eristys, asukasmäärä ja mahdolliset lisälämmönlähteet, kuten esimerkiksi tulisijat. Viilennyksen kannalta oleellisia ovat myös suuret ikkunapinta-alat ja niiden ilmansuunnat. On myös tärkeää, että ilmalämpöpumppu sijoitetaan oikein ja niin, että sen puhaltama ilma pääsee kiertämään asunnossa mahdollisimman vapaasti.

 

Asennus ilmalämpöpumpulle

 

Ilmalämpöpumput asentaa aina ammattilainen ja niiden asennus on luvanvaraista työtä. On tärkeää, että asennus ilmalämpöpumpulle tehdään huolellisesti ja ammattimaisesti, että se toimii tehokkaasti ja parhaalla mahdollisella tavalla. Oikein tehty asennus vaikuttaa myös ilmalämpöpumpun kestävyyteen ja pumpun takuuehdot edellyttävät myös ammattilaisen käyttämistä. Asennamme ja myymme laadukkaat Toshiba-ilmalämpöpumput. Autamme myös mielellämme sopivan laitteen valinnassa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lämmitys ja viilennys tarpeidesi mukaan

Ilmalämpöpumpulla lämmität ja viilennät kodin ja muut sisätilat vuodenajan ja toiveidesi mukaan. Sopiva lämpötila parantaa asumismukavuutta ja työnteon olosuhteita. Lisäksi laite tuottaa raikasta ja laadultaan hyvää sisäilmaa. Ilmalämpöpumppu auttaa myös säästämään energiaa, luontoa ja viime kädessä rahaa.

 

Ilmalämpöpumput sopivat erinomaisesti Suomen vaihteleviin olosuhteisiin. Valikoimastamme löydät pohjoisille leveysasteillemme parhaiten sopivat mallit, jotka toimivat luotettavasti kaikissa ulkolämpötiloissa.

Asennukset ja huollot ammattitaidolla

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi ilmalämpöpumpun käyttöönottoon ja ylläpitoon liittyvät asennukset ja määräaikaishuollot. Osaamisemme kattaa kaikki merkit ja mallit. Asentajillamme on vankka kokemus sekä Tukesin myöntämä pätevyys, joka tarvitaan, kun työskennellään kylmäaineita sisältävien laitteiden kanssa.

 

Voit varmistaa ilmalämpöpumpun moitteettoman toiminnan noudattamalla laitteen puhdistus- ja huolto-ohjeita. Suosittelemme, että teetät sisäyksikön pesun ammattilaisella 3–4 vuoden välein. Jos vikatilanne yllättää, tulemme apuun nopeallakin aikataululla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toshiban laadukkaat ilmalämpöpumput

Edustamme Toshiban ilmalämpöpumppuja. Meillä on tarjolla useita erilaisia malleja, joista löydät varmasti sopivan. Ilmalämpöpumput asennetaan usein seinään, mutta löydät valikoimasta myös kattoon tai lattialle asennettavat vaihtoehdot. Voit valita lämmittävän ja viilentävän tai pelkästään viilentävän ilmalämpöpumpun. 

 

Toshiban valikoimaan kuuluu esimerkiksi Premium+ mallin ilmalämpöpumppuja, jotka lämmittävät asunnon tehokkaasti jopa -35°C:n ulkolämpötilassa. SCOP 5.3, Energialuokka A+++. Älykkäiden ja energiaa säästävien ominaisuuksiensa lisäksi Premium+ on muotoilultaan tyylikkään hillitty.

Laitteet ja esitteet

Oheisista esitteistä löydät lisätietoja erilaisista ilmalämpöpumppumalleista ja niiden rahoituksesta. Toshiba Lämpötili -rahoituksella saat jopa 48 kuukautta maksuaikaa. Rahoituksen hakeminen on nopeaa ja vaivatonta.

Toshiba Lämpötili – tutustu rahoitusmahdollisuuksiin

Etsitkö rahoitusta lämpöpumpun hankinnalle? Toshiba Lämpötili -rahoituksella saat 48 kuukautta maksuaikaa. Rahoituksen hakeminen on nopeaa ja vaivatonta.

Voit lukea lisää Toshiban rahoitusmahdollisuudesta täältä.